Aika Joan Alo-kisat 6.11.2010 tuomari Anne Nokelainen

Luoksepäästävyys 10
paikkamakuu 0 ( oma moka, Aika meni maahan ekalla käskyllä, mutta nousi, annoin sitten toisen käskyn ja epähuomiossa kädellä myös, plääh,  pysyi tietty paikallaan koko ajan ja vielä nousi istumaan ekalla käskyllä )
seuruu kytkettynä 9
seuruu vapaana 8,5 ( käännöksissä meinas istua, pitää harjoitella käännöksiä)
maahanmeno 0 ( jäi istumaan)
luoksetulo 10
seisominen 9 ( Aika jäi kun jäikin seisomaan! pistevähennys ennakoimisesta)
estehyppy 0
kokonaisvaikutus 8

pisteet 118. 3-tulos.
Hyvä koitos, olen tosi tyytyväinen. Aika oli iloinen ja pomppivainen koko kisan ajan teki innolla liikkeitä. Kesti palkkaamatta ja ylitti kaikki odotukset seuruussa, vähän käännöksissä haki paikkaa, mutta jatkoin vaan ja niin valkoinen kuono taas pilkotti jalan vieressä. Maahanmeno oli ylläri ( ei kai vaan selkä vaivaa?). Seisomisen onnistuminen vieläkin ihmetyttää. Hypyssä meni vaan nuuskimaan estettä vaikka kuopi paikallaan lähetyksessä.

Mitä pitää muistaa seuraavassa: Aika ei olisi halunnut mennä autoon ( tylsää vai koska takakontti ei aukea niin  oli hytissä?) Kunnon takki päälle, lämmitetty ruoka? PItää käydä hallilla tekemässä vaikka  kivatreenit pihalla ja sitten lenkille, hieroja ennen kisaa. Nyt hierottiin kk sitten ja parin vkon päästä uusinta.

Ajalla oli tosi kivaa, häntä heilui ja tunki ihmisten luokse. Seuraavat kisat samassa paikassa maaliskuussa?

Treenattavaa: omat käännökset seuruussa sujuvammiksi ettei Aika yritä alkaa istua. Maahanmenossa kestoa ennenkuin lähtee liikkeelle! Treenaa myös liikkeestä maahanmenoa. Seisomisen perustreenit jatkuu. Hyppyä alimmalla tasolla, mutta nyt intoa hyppyyn että juoksee esteelle -heitä palkka, unohda se pysäyttäminen toistaiseksi. Seuraamisessa lähtöjä ettei ennakoi seisomista. Jatka noutotreenejä ja kaukoja ettei mene yksipuoliseksi